Pusat panggilan Lion Air BelanjaHemat

Sebagai syarikat penerbangan terbesar di Indonesia, kami menyediakan  perkhidmatan pusat panggilan Lion Air  untuk anda. Kami bertegas untuk menyediakan perkhidmatan terbaik supaya penerbangan anda berjalan lancar.  Adakah andamerancang jadual untuk wabak ini di tengah-tengah   wabak covid-19 yang berterusan?

Kini merancang jadual bukan sahaja boleh dilakukan secara konvensional melalui kaunter di lapangan terbang.  Melalui media telefon, semuanya dapat diatur bermula dari pesanan, mengatur, menjadualkan semula jadual, pembayaran, dan banyak lagi. Malah kamu juga boleh mengadu tentang masalah jika ia berlaku pada bila-bila masa.

Semua ini dilakukan untuk mengekalkan keselesaan dan keselamatan pelanggan yang setia menggunakan perkhidmatan ini. Jadi ia tidak perlu menjadi segala-galanya dilakukan secara bersemuka. Terutama semasa pandemik Covid-19, semua aktiviti tatap muka hanya boleh dijalankan dengan skala sekatan.

Rasanya sukar jika anda perlu datang ke lapangan terbang untuk membeli tiket untuk penerbangan kapal terbang  dalam  beberapa hari akan datang. Atas sebab ini, untukkamu yang ingin melancong di dalam atau di luar negara. Susun jadual penerbangan anda dengan menghubungi Lion Air Indonesia  terus melalui pusat panggilan yang disediakan supaya semuanya lebih cepat, lebih mudah dan praktikal.

Tempah Jadual Penerbangan Melalui Lion Air Call Center

Proses tempahan tiket ini boleh dilakukan pada bila-bila masa yanganda mahukan. Hubungi nombor kami mengikut negara kamu terletak.  Berikut adalah senarai nombor yang boleh andahubungi.

  1. Singapura : +6563391922
  2. Malaysia : +600378415333
  3. Bahasa Inggeris : +622163798000
  4. Malaysia : +628041778899

Tempahan boleh dibuat dengan memastikan bahawa destinasi jadwal masih boleh didapati melalui pusat panggilan Lion Air. Kemudian andaboleh membuat pembayaran secara langsung melalui atms, bank, m-perbankan, atau juga i-perbankan. Setelah semuanya selesai, cuba lihat butiran tempahan di halaman utama kami. Tepat pada butiran tempahan menu tempahan.

Anda boleh memasukkan kod tempahan PNR dengan segera, dan data peribadi yang diperlukan.  Jangan membuat kesilapan dalam memasukkan data peribadi.  Untuk kod tempahan OR, dan data peribadi hanya sah untuk tempahan melalui ejen pelancongan seperti traveloka, bli bli, pegi pegi, dan  sebagainya.

Kemudian klik teruskan dan semuanya akan dipaparkan. Menyemak dan melihat status tempahan boleh dilakukan dengan mudah. Lebih baik lagi, perkhidmatan ini tidak hanya terhad kepada pesanan dalam talian. Anda juga mempunyai hak untuk menempah bagasi prabayar, daftar masuk web, ujian pantas, insurans perjalanan, penjadualan semula, pembayaran dan permintaan bayaran balik.

Dengan cara ini semua proses yang berkaitan dengan halangan yang bisa berlaku pada bila-bila masa. Anda bolehmemprosesnya secara dalam talian tanpa perlu pergi ke kaunter lapangan terbang atau pejabat cawangan terdekat kami. Walau bagaimanapun, tidak semua pelanggan memahami fungsi setiap perkhidmatan ini. Oleh itu, lebih baik memahami maklumat tersebut.

Penjadualan Semula atau Penjadualan Semula Melalui Pusat Panggilan Lion Air

Anda boleh menukar jadual penerbangan anda sesuka hati tetapi anda mesti memenuhi syarat terlebih dahulu. Terdapat 4 pilihan yang tersedia, mulai dari penjadualan semula melalui perjalanan, pejabat penjualan singa, pejabat kumpulan singa, dan pusat panggilan. Pastikan kod tempahan dan data peribadi adalah betul untuk diproses.

Keadaan yang dipersoalkan ialah proses permohonan untuk perubahan mesti dilakukan beberapa jam sebelum berlepas. Untuk pejabat pejabat di lapangan terbang, sekurang-kurangnya 2 jam sebelum berlepas. Manakala pusat panggilan Lion Air adalah sekurang-kurangnya 4 jpagi sebelum berlepas. Kemudian andajuga perlu memastikan jenis tiket boleh menjadualkan semula jam.

Sebagai contoh, tiket promosi di acara tertentu tidak menyediakan aplikasi penjadualan semula ini. Anda juga tidak boleh membuat pengaturan jika anda telah mendaftar masuk di lapangan terbang secara langsung atau dalam talian. sebab tu disyorkan untuk melakukannya 3 hari lebih awal.

Sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut, hubungi nombor telefon 021-6379 8000 (Indonesia), +65 6339 1922 (Singapura), +60 0378415333 (Malaysia). Anda boleh segera bertanya selok-belok bagaimana untuk menukar jadual lengkap di sana. Kos telefon rata bergantung kepada pengendali yang digunakan.

Sekiranya sukar untuk menghubungi pusat panggilan Lion Air. Cuba pergi ke pejabat cawangan terdekat, sudah ada banyak pejabat cawangan di setiap rantau kerana kami adalahsyarikat penerbangan te rbesar Asia. Untuk pengurusan, andahanya perlu memberikan kod tempahan dan kemudian menukar jadual seperti yang dikehendaki. Bayaran bayaran tambahan telah diselaraskan.

Bagasi Prabayar yang Lebih Berpatutan

Bukan sahaja terhad kepada menyusun semula jadual penerbangan. Anda juga boleh mendapatkan bagasi prabayar. Apakah bagasi prabayar? Bagasi prabayar adalah perkhidmatan istimewa yang ditawarkan oleh kumpulan kami.  Tanpa perlu menjaga tempahan bagasi terus di lapangan terbang. Semuanya telah ditangani di sana.

Hanya saja kami mengatur bahawa sekurang-kurangnya proses tempahan dilakukan 6 jam sebelum berlepas. Harga bagasi yang lebih lengkap dapat dilihat di halaman utama dari Kami. Terdapat juga harga bagasi untuk sayap udara di sana. Sekiranya anda ingin menjadi lebih praktikal, minta pusat panggilan Lion Air untuk menjadi jelas.

Lalu apa proses untuk memesannya? Ia mudah, hanya pergi ke menu bagasi prabayar pada menu tempahan. Masukkan kod tempahan dan lengkapkan data peribadi. Kemudian pilih bagasi mana yang diperlukan. Pembayaran boleh dibuat secara langsung dengan menyalin dan menampal transaksi perbankan maya.

Ia tidak mengambil masa yang lama untuk proses itu. Selagi urus niaga selesai, bagasi sudah siap. Tidak perlu membuat pesanan secara peribadi. Anda hanya perlu memasuki lapangan terbang dengan terus menghantar bagasi kepada pegawai. Semua barang akan dijaga oleh pegawai dan diletakkan mengikut pesanan melalui pusat panggilan Lion Air.

Terdapat Perkhidmatan Ujian Pantas Murah sebanyak 95,000 Sahaja

Anda juga boleh mendapatkan kaedah ujian kesihatan Ujian Pantas Covid 19 di sini. Ia cukup untuk membayar hanya 95,000, proses ujian kesihatan boleh dijalankan. Ia telah diberi cadangan oleh kerajaan. Adalah jelas bahawa perkhidmatan yang disediakan melalui pantas ini dijamin. Harga rendah dengan kualiti yang berkelayakan kekal sebagai keutamaan kami.

Anda boleh melakukan ujian tanpa perlu pergi ke pusat kesihatan. Hanya datang ke klinik Lion Air medika dan kemudahan kesihatan yang sudah ada di seluruh Indonesia. Waktu operasi setiap rantau adalah berbeza. Jadi sesuaikan diri anda mengikut keperluan kamu.  Pesanan cepat boleh dibuat pada masa yang sama dengan pembelian atau selepas.

Dengan menghubungi terus kenalan kami, andaboleh mendapatkan tiket dan cepat pada masa yang sama. Walau bagaimanapun, selepas membeli tiket, jangan harap dapat membelinya melalui tempahan telefon. Terma dan syarat selanjutnya boleh didapati dengan memasuki laman web utama kami secara langsung.

Bagi penumpang reaktif, mereka boleh mendapatkan bayaran balik tiket tanpa dikenakan diskaun (fullfare). Walau bagaimanapun, syarat-syarat mesti disertakan dengan foto atau imbasan ujian pantas. Penumpang boleh menempah semula tiket apabila mereka sihat atau bebas covid. Sebaliknya, penumpang yang tidak reaktif boleh melakukan perjalanan secara langsung.

Masih terdapat banyak kemudahan yang disediakan oleh kami sebagai syarikat penerbangan terbesar di Indonesia. Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat dengan log masuk ke laman web atau membuat hubungan melalui e-mel. Sekiranya anda masih keliru, andajuga berhak untuk bertanya segala-galanya melalui pusat panggilan Lion Air Indonesia  atau tempatan.

Baca Juga: